Random Article


 
 

 

Gambar Ekslusif Perkahwinan Linda Onn

 
 
Overview
 

Genre:
 
Personaliti
 
 
 
 
 


 
Kualiti
 
 
 
 
 


 
Originaliti
 
 
 
 
 


 
Populariti
 
 
 
 
 


 
Fan Rating
 
 
 
 
 


 
Total Score
 
 
 
 
 


User Rating
21 total ratings

 


Syukur dan tahniah kepada Linda Onn yang kini selamat bergelar isteri kepada keturunan darah diraja, Ungku Azhar semalam (jumaat 27 Disember 2013). Beberapa status dan sekeping Gambar Perkahwinan Linda Onn ada dikongsinya atas permintaan yang tinggi dari media dan peminat. Berita pernikahan ini sememangnya tidak mendapat hebahan dan liputan dari pihak media di atas permintaan […]

Posted 12/29/2013 by

 
Artikel Penuh
 
 

Syukur dan tahniah kepada Linda Onn yang kini selamat bergelar isteri kepada keturunan darah diraja, Ungku Azhar semalam (jumaat 27 Disember 2013). Beberapa status dan sekeping Gambar Perkahwinan Linda Onn ada dikongsinya atas permintaan yang tinggi dari media dan peminat.

Berita pernikahan ini sememangnya tidak mendapat hebahan dan liputan dari pihak media di atas permintaan pihak keluarga diraja suami Linda Onn. Pasangan ini dikatakan mula berkenalan dan bercinta Ogos yang lalu.

Gambar Perkahwinan Linda Onn Dan Ungku Azhar juga dikatakan tidak akan dapat menjadi tatapan umum. Linda Onn berkata dia menghormati permintaan suaminya namun akan berkongsi sedikit gambar kebahagiaan mereka pada hari jumaat yang lalu.

Banyak lagi gambar akan di kemaskini. Pihak media dilarang menganbil gambar pada majlis ini. Kami akan kongsikan gambar disekitar majlis pernikahan Linda Onn sebaik sahaja gambar rasmi dimuatnaik dari pihak mereka. Tahniah kami ucapkan kepada Linda dan Suami. 

Sumber Ilustrasiku

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn
Klik Share Icon – TQ Grazie Merci Syukran – MRM

Tolong Share Komen - Sebarkan!


Ana Ghoib

 
Wayfarer & Wanderer | Trader Viator Avant Garder | Ana Ghoib - Al Hina