Random Article


 
 

 

Gambar Wak Doyok jadi bahan usikan tapi fesyen beliau tetap ‘Epik’

 
 
Overview
 

Jenama:
 
Rekabentuk
80%


 
Teknologi
67%


 
Kualiti
89%


 
Penggunaan
67%


 
Konsumer Rating
90%


 
Total Score
79%


User Rating
1 total rating

 


Pendapat Kami dan Anda

Gambar kredit profil Wak Doyok Facebook – MRM dengan reviews terbaik ibarat melihat rekaan dan pakai kereta Jaguar bila melihat imej fesyen Wak Doyok ini. Tahniah Wak Doyok Legend Di Mana Mana Bro…. Klik sini untuk ke Page Wak Doyok Diva KOSMO menulis:  SUMPAH Diva tak kenal siapa Wak Doyok [Profil Facebook Klik sini], maka Diva […]

Posted 01/26/2014 by

 
Artikel Penuh
 
 

Gambar kredit profil Wak Doyok Facebook – MRM dengan reviews terbaik ibarat melihat rekaan dan pakai kereta Jaguar bila melihat imej fesyen Wak Doyok ini. Tahniah Wak Doyok Legend Di Mana Mana Bro….

Klik sini untuk ke Page Wak Doyok

wak doyok the garment

Diva KOSMO menulis: 
SUMPAH Diva tak kenal siapa Wak Doyok [Profil Facebook Klik sini], maka Diva pun gunakan khidmat encik Google, maka berderetanlah keluar cerita pasal nama itu, Diva pun bacalah. Popular sangat rupa-rupa pereka fesyen yang berjambang dan bermisai lentik itu. Diva rasa, Wak Doyok satu-satunya anak muda tanah Melayu yang bermisai lentik macam orang putih. Klasik tau!

wak doyok 2

Tapi Diva geli hati lagi apabila terbaca satu entri dalam laman gosip di internet yang buat analogi imej Wak Doyok dan Rozita Che Wan. Kata gosip itu, Wak Doyok umpama lelaki Jawa yang membawakan gaya klasik Inggeris era 1960-an, manakala imej Rozita pula menjadikan suasana Alor Setar itu persis Paris. Aduh, kelakar macam nak pecah perut.

Sumpah Diva tak bertujuan nak memerli siapa, tapi apa yang Diva nampak dengan jelas, Wak Doyok kini ada ramai pengikut dan tak kurang juga ramai yang mengutuk dan menyampah dengan gayanya. Eh, tak baiklah orang yang tak suka Wak Doyok, dia antara ikon fesyen lelaki paling popular tau di Malaysia.

Cuma Diva pelik juga, kenapa ada yang tak suka Wak Doyok sampai buatkan gambar Wak Doyok jadi rupa yang pelik.

Diva: Wak Doyok jangan marah ya!

Untuk baca biodata Wak Doyok klik sini MRM

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn
Klik Share Icon – TQ Grazie Merci Syukran – MRM

Tolong Share Komen - Sebarkan!


Ana Ghoib

 
Wayfarer & Wanderer | Trader Viator Avant Garder | Ana Ghoib - Al Hina